Hoe word je succesvol in….ALLES?

0
Studies hebben uitgewezen dat ochtendmensen gelukkiger zijn dan nachtuilen. Experts beweren dat je de meeste punten van je to-do lijstje het beste kunt uitvoeren voor het ontbijt. Probeer deze ochtendrituelen om succesvol te worden in bijna alle aspecten van je leven.

001_RBIAdam-image-ELSEVIER341131I01

Op naar de fitnesszaal

Wanneer je ‘s morgens aan het werk gaat met gewichten, kan dat leiden tot minder eetlust gedurende de dag. Daarbij komt dat je ‘s morgens meer wilskracht hebt, omdat je dat nog niet hebt opgemaakt aan andere zaken gedurende de dag.

Laat je creatieve geest los

Creativiteit zorgt voor een ontspannen geest. Mensen zijn het meest creatief in de ochtend. Het perfecte moment dus om de artiest in jezelf vrij te laten.

Kom vroeg op stoom

Een heerlijke hete douche of een stomend bad? Iedere liefhebber zou deze traktatie moeten bewaren voor de ochtend. Op deze manier warm je de spieren op voor de rest van de dag.

Beklim de carrièreladder

Het is bewezen dat mensen alerter zijn in de ochtend en dat de focus gedurende de dag afneemt. Wanneer je werk zoekt of je loopbaan een andere wending wilt geven door te reageren op vacatures, is het aan te raden hier in de ochtend mee te beginnen.

Verstuur een lief bericht

Omdat de meeste mensen optimistisch aan de dag beginnen, is dat het uitgelezen moment om positiviteit te verspreiden via een tweet of post. Je virtuele vrienden zullen je al gauw zien als een optimistische aanpakker.

Maak eens een ontbijtafspraak

Het is erg handig de ochtend te gebruiken om sociale contacten te onderhouden, waar je normaal niet aan toekomt door de drukte van de dag.

 

Reacties zijn gesloten.